lördag 29 maj 2010

Kära dagbok...


I morse vaknade jag vid 5-tiden av katt-kören nere på gatan. Det kändes ganska skönt att ligga i vår nya säng och se solen gå upp över bergstopparna i fjärran.
Några timmar senare efter kaffet satt vi i bilen på väg till Ceva och Gran Casa för att göra några inköp. En bäddmadrass, tändvätska, vinglas, kapskivor till vinkelslipen och en spade stod på inköpslistan och som bonus fick vi med oss 50 liter gödsel. Ja dom har verkligen allt på Gran Casa!
Lunchen intog vi i på väg hem i Nucetto. Vi har tänkt oss att prova alla Trattorior längs vägen och nu har vi bockat av ännu en. Den hamnar under kategorin första-och sista-gången.

I eftermiddag har Martina planterat basilika och 2 paprikaplantor och jag har murat 3 skift på Elisabeths vägg... den i badrummet... det blir hur bra som helst!

Ingen Eurovision song contest.. Inget fotboll VM... vad är det som händer och vad gör alliansen?? (Jag har i alla fall lånat en TV av Silvia så jag kommer att kunna se Italiens matcher som visas på Berlusconi-TV!)

OBS! Bilden är från i vintras. Så mycket snö hade grannen på balkongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar