måndag 10 maj 2010

Italia - no problems


Vi spelar på bortaplan. Kanske har vi slängt yxan i sjön, hämtat den och slängt i den igen, gapat efter för mycket och sen har vi skitit i det blå skåpet. Vi har gjort slut med vår byggentreprenör det är vad vi har gjort..

Vi har varit här i sex veckor snart. Tanken var att taket skulle vara klart när vi kom hit men det liknar mer och mer sagan om tumme-tott. Från att: -Självklart är det klart i April när ni kommer. Till: - Ja, ställningen är i allafall klar och taket en god bit på väg, sitter vi nu här och konstaterar att visst finns det en ställning och visst finns det en kran efter mycket om och men, men inte en enda arbetande man eller kvinna som utnyttjar något av dem. Den som har läst vet att byggentreprenören har/har haft hjärtproblem efter att ha haft influensa. Idag var vi, (jag vet inte i vilken tur i ordningen) lovade att "arbetare" skulle vara på plats men icke. Därför gjorde vi slut. Vi sa: Kommer du inte inte imorgon tisdag så kan du hämta din ställning och din kran! Ja vi sa sa det via vår tolk och som svar fick vi att: Kan vi inte förstå eventuella problem med hans hälsa och med vädret ( idag solsken och 14C) så ville han inte heller va med..

Det här var inget jag tänkte skriva om ikväll förens jag såg texten på kartan som ligger här på bordet.. Read it and weep!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar