lördag 24 april 2010

I stället för bag-in-box



Första dan vi var i Casario såg vi en av grannarna åka iväg på sin lilla traktor för att snart komma tillbaka med en stor damejeanne rödvin på flaket. Vi blev lite avundsjuka och förstod att han skippade mellanhänder och handlade direkt av producenten. Idag var det dags igen. Vi såg att han drog i väg med traktorn och skojade om att kanske var är det dags för påfyllning. Lördag som det är och allt. Snart hörde vi traktorn återvända. Den här gången kom han inte tillbaka med en damejeanne utan 4! De rymmer väl sådär 25 liter styck skulle jag tro.. Visst ser han lite nöjd ut? Kanske är det fest på gång?

2 kommentarer:

  1. Hej Niklas ( och Martina naturligtvis), Björn här. Har nu hunnit läsa ert bloggarkiv, imponerande. Tungt jobb, men måste ändå vara så härligt. Njuter med er och blir lite avundsjuk också, inte minst när man läser om grannen som tar traktorn och åker och hämtar 100 liter vin. Mmmm.
    Hälsningar Björn

    SvaraRadera
  2. Hej Björn,

    Kul att du har hittat hit. Tungt och härligt är just de rätta orden. Det känns lite som en världsomsegling på land om du förstår vad jag menar. Tur att tillgången på vin tycks vara obegränsad... :-)

    SvaraRadera