tisdag 6 april 2010

Från där till här...


2010-04-02, 19:45 nånstans i Tyskland

Så då är vi på väg. En ganska bra bit på väg till och med. Vi sitter i en tågkupé på tåget mellan Hamburg och Alessandria och tittar ut över det tyska landskapet. Bilen står parkerad några vagnar bakom oss och katterna sover sött under en filt. Helt klart ett bekvämt sätt att resa.

I morgon vid lunchtid är det meningen att vi ska träffa Ettore på Trattoria di Regolo i Garresio för att hämta nycklarna till vår lilla lägenhet vi har hyrt en tid. Det känns skönt att veta att vi har tak över huvudet den första tiden, innan vi vet hur det står till med vårat lilla hus. Den senaste infon är att Mr Patetta (vår italienska, byggansvarige vän, hoppas att han inte kommer att läsa den här bloggen för jag har en känsla av att han kommer få mycket skit ) har “glömt” att söka bygglov för byggnadsställningen. Det som inte händer idag händer i morgon som man brukar säga i Italien… eller i alla fall nästa vecka.. Eller näst-nästa…

Hur som helst.. det den här bloggen är tänkt att handla om är vår erfarenhet som två (4) glada amatörer, är att bygga om ett fallfärdigt hus till vårt drömhus..

Frankfurt kommer vi till snart säger Martina. Då ska vi vinka till hennes syster…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar