måndag 12 juli 2010





Per och Annika, goda grannar från Saltis, har hittat hit.
Eftersom vi törstar efter arbetskraft och takbjälkarna törstade efter impregnering fick de snabbt varsin pensel i hand och blev skickade upp på taket. 4 timmar tog uppdraget och sedan fick de en välförtjänt lunch i vår lilla lägenhet. Idag som är måndag har vi släppt dom lösa med säckatör (stavas det så?), såg och spadar i trädgårdslandet. Dom har ansat tomatplantor, rensat ogräs, Per har beskurit sitt livs första fikonträd och sen har dom rensat ännu mer ogräs. Jo jag måste erkänna att vårt lilla trädgårdsland blivit lite eftersatt. Vi har så att säga andra prioriteringar just nu. Nu ser landet riktigt prydligt ut, tack vare P+A!

Hörde från släktmötet på Gotland att det efterlyses bilder på HELA huset. Det är lättare sagt än gjort kan jag säga. Just nu är huset inklätt i byggnadsställningar. Dessutom är det ganska stort, drygt 250 kvm, och så ligger det i en sluttning... Jag lägger in några gamla bilder så kanske ni får en uppfattning..

2 arbetsdagar av Felices utlovade 8 har passerat... Alla grova takbalkar ligger där dom ska. I morgon kommer leveransen med de mindre balkarna som själva innertaket ska vila på. 6 man har varit på taket idag i 30 graders värme..
Och så är fönstren från Sverige på väg. 5 kollin varav ett skjutparti med måtten 3,60x2 meter anländer på fredag. Annars har vi det lugnt på semestern..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar